Total İstasyonları Logo

Yerli bağımsız müzik sahnesinin en başarılı isimleri Eskişehir’de aynı gecede farklı sahnelerde buluşuyor. Club TOTAL ayrıcalığı ile Biletix’ten satışa sunulan biletleri %25 indirimli alma şansını kaçırmayın!

Red Bull Saklı Sahne'ye dair -şimdilik- bilmeniz gereken tek şey bu. Detaylarına süreç içinde hakim olacağınız gecede, aynı saatlerde sahne alacak birbirinden cazip isimler arasında Kalben, Ayyuka, Nilipek, Akın Sevgör ve Lalalar var. Ancak bu isimlerin o gece hangi mekanlarda sahne alacaklarını bulmak tamamen dinleyicilere kalmış durumda. Çözümü ise çok basit! Bunun için Red Bull Türkiye'nin ve o gece Eskişehir’de sahne alacak sanatçıların sosyal medya hesaplarındaki ipuçlarını birleştirmek yeterli. Kısacası, Red Bull Saklı Sahne, sizlere sıradan bir konser deneyiminden çok daha fazlasını vadediyor; dinleyicinin konser öncesinde de parçası olmaya başladığı bir deneyim…

Total İstasyonları Mobil Uygulamasını Cep Telefonunuza İndirmek İçin Tıklayınız!

Kalben

Kalben'in samimi ve derinlikli şarkıları onu kısa sürede yerli alternatif sahneden ana akıma taşıdı. Yayınladığı her kayıtla daha da fazla insanın dikkatini çekti. Bunu yaparken de başladığı çizgide ilerlemeyi sürdürdü. Şarkılarında içten sözleriyle yarattığı etkileyici atmosferi güçlü sesiyle birleştiren Kalben’in canlı performansları adeta ruhani bir deneyim sunuyor. Red Bull Saklı Sahne’de de bu deneyim, hem de hiç beklemediğiniz bir lokasyonda karşımıza çıkıyor.

Nilipek

Red Bull Music Warm Up’ın mezunlarından Nilipek.'in içten şarkı sözleri zarif sesiyle buluşunca ortaya karşı koyması zor ve insanı avucunun içine alan bir birliktelik doğuyor. Bugüne kadar yayınladığı iki albümü ve araya sığdırdığı diğer projeleri de bunun kanıtı niteliğinde. Sahne ise bu birlikteliğin yeni bir boyut kazandığı ve unutulmaz bir deneyime dönüştüğü yer. Red Bull Saklı Sahne'de Nilipek.'in huzur veren sesinin derinliklerine ulaşmak mümkün.

Akın Sevgör

Akın Sevgör’ün minimalist olarak tanımlanabilecek bir sound’u var. Müziğiyle yarattığı atmosfer ise bu sadeliğin aksine oldukça görkemli. Klasik esintili elektronik müzik icra eden Akın Sevgör, kayıtlarını bazen geleneksel bazen de modern dokunuşlarla tamamlıyor. 2016’da yayınladığı ilk albümü Arsnova ve onu takip eden kayıtları Routine ve Formation da Sevgör’ün bu çok yönlü müziğinin örneklerinden bazıları. Son stüdyo albümü Formation odaklanan canlı performansları ise farklı enstrümanların kusursuz uyumuyla şekilleniyor.

Ayyuka

Red Bull Music Festival Istanbul şehri ele geçirirken festivalin merkezi House of Music’de izlediğimiz akılda kalan performanslarından birinde Ayyuka’nın imzası vardı. Çeşitli müzik akımlarını kendileriyle özdeşleştirdiğimiz “psychedelic sound” ile harmanlayan grup, müzik yolculuklarının başladığı Eskişehir’e Red Bull Saklı Sahne için dönüyor. Eskişehir’de de etkileyici bir performansla Red Bull Saklı Sahne’nin en özel konuklarından biri olacaklarına şüphe yok.

Lalalar

Red Bull Music Academy mezunlarından Kaan Düzarat'ın Ali Güçlü Şimşek ve Barlas Tan Özemek ile birlikte hayata geçirdiği Lalalar projesi, ilk adımlarını yakın dönemde atsa da şimdiden ayırt edici bir sound'a sahip. Kendi deyimleriyle "oldukları yerden uzakların hevesinde ve kaybolmaya meyilli" bir müzik anlayışları var. Geleneksel Anadolu ezgileriyle modernlik arasındaki bağı bu kadar kusursuzca kurmaları ise asıl alameti farikaları.

KAMPANYA KOŞULLARI

● Kampanya, Club Total üyelerine Eskişehir'de gerçekleşecek Red Bull Saklı Sahne etkinliği özelinde %25 indirimden faydalanma hakkı sunmaktadır.
● Kampanya biletleri Biletix üzerinden satılmaktadır.
● Kampanyadan yararlanmak için, TOTAL istasyonları mobil uygulamasında yer alan kampanya sayfasındaki “KOD AL” butonuna tıklamanız ve kampanya kodunuzu almanız gerekmektedir.
● İndirimden faydalanmak için, Biletix üzerinden ilgili kampanya kodunu “Ödeme” bölümündeki kampanya kodu alanına girmeniz gerekmektedir.
● Kampanya süresince Club TOTAL üyeleri sadece Eskişehir'de gerçekleşecek Red Bull Saklı Sahne etkinlik biletleri için %25 indirim oranından yararlanabilecektir.
● Her müşteri kampanya kapsamında TOTAL istasyonları mobil uygulamasından yalnızca 1 adet kod alabilir.
● Kampanyadan yalnızca Club Total üyeleri yararlanabilir.
● Bilet satışı için Biletix mobil uygulama ve web sitesinde yer alan Kullanıcı Sözleşmesindeki şartlar geçerlidir.
● Biletin iptal edilmesi durumunda kampanya kodu iadesi yapılmaz veya yeniden kullanım hakkı verilmez.
● Bu kampanya başka kampanya ve/veya indirim koduyla birleştirilemez.
● Kampanya kapsamında değişiklik yapma hakkı Biletix ve Güzel Enerji Akaryakıt A.Ş’de saklıdır.
● Kampanyaya katılan müşteriler yukarıda belirtilen kampanya şartlarını kabul etmiş sayılırlar.
● Etkinlik tarihi ile ilgili olarak en kısa sürede bilgilendirme yapılacaktır!