CLUB TOTAL

Yenilenen Total İstasyonları mobil uygulaması ile Club Total'in avantajları çok daha güzel. Siz de hemen indirip üyeliğinizi tamamlayın, her yolculukta kazanmaya başlayın!

Club Total Uygulamasını İndirmek İçin Tıklayınız.

Avantajlı Club Total Kampanyalarını Görüntülemek İçin Tıklayınız.

Club Total’in avantajlı dünyasına adım atarak, akaryakıt alımlarınızda alınan yakıt türüne göre belirlenen oranlarda puan kazanır, kazandığınız puanları uygulama üzerinden takip ederek bir sonraki akaryakıt alımınızda indirim olarak kullanabilirsiniz. Dönemsel, yerel ve lokasyona özel fırsatlar ile sunulan avantajlı kampanyalardan ilk siz haberdar olarak, Club Total üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.

Arkadaşını Davet Et özelliği ile uygulama içerisinden aldığınız kodu paylaştığınız her arkadaşınız üzerinden indirimli akaryakıt kazanma fırsatı yakalayabilirsiniz. BKM Express ile gerçekleştirilen iş birliği kapsamında ödemenizi kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde araçtan inmeden yapabilirsiniz. Yakıt Analizi ile seyahat mesafenizi ve seyahatiniz boyunca ne kadar yakıt harcayacağınızı hesaplayabilirsiniz. Aracınıza özel sayfa oluşturarak aracınızın kasko, sigorta, bakım ve lastik bilgilerini ekleyebilir, ihtiyacınız olduğunda bu bilgilere hızlıca ulaşabilir ve önemli tarihler için kendinize hatırlatma kurabilirsiniz.

Club Total ile bulunduğunuz konuma en yakın Total istasyonlarına kolaylıkla erişebilir, istasyonun özelliklerini görebilir ve yol tarifi alarak ulaşabilirsiniz. Total istasyonları ile ilgili tüm güncel haber ve duyurulardan haberdar olabilir, Türkiye geneli tüm il ve ilçelerdeki ürünler ve fiyatlarını görebilirsiniz. Uygulama içerisinden anketlere katılarak Total istasyonlarını değerlendirebilir, ödüllü quizlerle sürpriz hediyeler kazanabilirsiniz.