Tekzen yapı marketlerinden ya da Tekzen.com.tr adresinden 500 TL ve üzeri alışveriş yapan Club TOTAL üyeleri, TOTAL istasyonlarında geçerli 50 TL hediye çeki kazanıyor!

Kampanyadan yararlanmak için, Tekzen’de yapmış olduğunuz alışveriş sonrası tarafınıza iletilen kampanya kodunu, CLUB TOTAL uygulamasında yer alan “KAMPANYA KODUNU GİRİNİZ” alanına girdikten sonra “KODU ONAYLA” butonuna basmanız gerekmektedir. Hediye çekiniz, Club TOTAL hesabınıza anında tanımlanacaktır.

Club TOTAL uygulamasını indirmek için tıklayınız.

KAMPANYA KOŞULLARI

1-31 Ekim 2019 (bu tarihler dâhil) tarihleri arasında Tekzen’de 500 TL ve üzeri alışveriş yapan Club TOTAL üyeleri, TOTAL istasyonlarında geçerli 50 TL değerinde akaryakıt indirim kodu kazanacaktır.

TOTAL istasyonlarında geçerli 50 TL değerindeki indirim kodu, Tekzen yapı marketlerinden ya da Tekzen.com.tr adresinden yapılacak 500 TL ve üzeri (KDV dâhil ödeme kuponu, hediye çeki, kargo bedeli hariç) alışverişlerde geçerli olacaktır.

Tekzen ’den yapılacak olan 500 TL ve üzeri alışverişlerden yalnızca 1 kez indirim kodu hak edilebilir.

İndirim kodları, 1-31 Ekim 2019 tarihleri arasında kampanya koşullarını sağlayan müşterilere, Tekzen yapı marketlerde yapılacak alışverişlerde alışveriş fişi üzerinde, Tekzen.com.tr ’den yapılacak alışverişlerde ise Tekzen tarafından e-posta yoluyla iletilecektir.

Kampanyadan yararlanmak için, Tekzen tarafından iletilen kampanya kodu, TOTAL Oil Türkiye mobil uygulamasında yer alan kampanya sayfasına girilmelidir. Kampanya kodu girildiği takdirde 50 TL değerinde akaryakıt puanı, kullanıcının hesabına otomatik olarak tanımlanacaktır.

50 TL değerindeki akaryakıt indirim kodunun TOTAL Oil Türkiye istasyonları mobil uygulamasında yer alan ilgili kampanya sayfasından eklenerek aktifleştirilmesi için son tarih 7 Kasım 2019 olup, kod sayısı 3.500 adet ile sınırlıdır. 3.500 kod kullanımına erişildiğinde kampanya sonlanmış olacaktır.

Her müşteri kampanyadan yalnızca 1 kez yararlanabilir. Farklı kullanıcı adı, rumuz, kimlik ve iletişim bilgileri ile kampanyaya katılmasına rağmen fatura adresi, ticari ünvan, vergi numarası gibi mali unsurların ve başvuru sahibinin aynı olması durumunda Tekzen kazanılacak olan indirimi haber vermeden iptal etme hakkına sahiptir.

Herhangi bir nedenle iptal veya iade edilen siparişlerde kod tekrar aktif edilmez.

1 – 31 Ekim 2019 (ilgili tarih dahil) süresince verilen siparişlerde herhangi bir değişiklik (sipariş iptali/geri gönderim vs.) kampanya koduna hak kazanma durumunu etkileyebilir.

Kampanya kapsamında tanımlanan 50 TL değerindeki akaryakıt puanı, yalnızca Club TOTAL üyesi TOTAL istasyonlarından yapılacak akaryakıt alımlarında geçerlidir. Market, araç yıkama ve istasyonda yapılacak diğer alışverişlerde geçerli değildir.

İndirim kodları para ile satılamaz veya paraya çevrilemez.

Tekzen ve TOTAL Oil Türkiye A.Ş. gerekli gördüğü durumlarda kampanya koşullarını değiştirme veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

Kampanyaya katılan müşteriler yukarıda belirtilen kampanya şartlarını kabul etmiş sayılırlar.