TOTAL, BKM Express ile hayata geçirdiği akaryakıt alımında Mobil Ödeme sistemiyle, Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdi. Web’den, cepten ve tabletten kolay, hızlı ve güvenli alışveriş imkanı sunan uygulama, telekomünikasyon operatörü ve banka kartlarından bağımsız olarak çalışması ile diğer mobil ödeme uygulamalarından ayrışıyor.

TOTAL Mobil Ödeme Nasıl Kullanılır ?

Kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde araçtan inmeden ödeme yapabilmek için, TOTAL Mobil Uygulaması’nı ve BKM Express Uygulaması’nı akıllı cihaza yüklemek ve üye olmak yeterli oluyor. Club TOTAL ve BKM Express üyeleri, anlaşmalı TOTAL akaryakıt istasyonlarına akaryakıt alımı için geldiğinde, daha önceden sisteme tanımladıkları araçları, otomatik tanıma sistemi ile algılanıyor. Akaryakıt dolumu gerçekleşirken, müşterinin akıllı cihazına “Mobil Ödeme” seçeneği ile ödeme yapılabileceği konusunda bir uyarı bildirim mesajı ulaşıyor. Bu ödeme seçeneğini kabul eden müşteriyi, cep telefonunda açılan TOTAL Mobil Uygulaması, ödeme için BKM Express’e yönlendiriyor. Bu aşamadan sonra, müşteri BKM Express’e tanımlı olan kartlarından birini seçerek kolay bir şekilde ödeme işlemini tamamlıyor. Böylece müşteri, araçtan inmeden, kolay, hızlı ve güvenli bir şekilde akaryakıtını alarak ödemesini gerçekleştiriyor.

En yüksek güvenlik önemleri ile güvence altına alınmış TOTAL Mobil Ödeme, akıllı telefonlar ile sadece araç içindeyken kullanılabiliyor.

Tanıtım Filmi