Depo ve Tesisler

Total Oil Türkiye, Aliağa, Gebze ve Samsun akaryakıt, Yarımca, Ankara, Aliağa’da LPG olmak üzere toplam 300.000 m3 kapasiteli modern akaryakıt ve LPG depolama tesisleri ile dünya standartlarında depolama ve dağıtım hizmeti vermektedir.

Total Oil Türkiye akaryakıt terminali ve LPG tesisleri 2007 yılından bu yana ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi ve 2010 yılından bu yana ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi kalite belgelerine sahip olup, 2007 yılından itibaren uluslararası ISSSRS (İş Sağlığı ve Güvenliği) sertifikalarını almayı hak kazanmıştır. Ayrıca, akaryakıt ve LPG ürünleri için ISO 10002 Müşteri şikâyetlerini ele alma ve müşteri memnuniyeti kalite sertifikası 2013 yılında alınmıştır. Mayıs 2008'de tüm akaryakıt laboratuarları TS EN ISO/IEC 17025 laboratuar akreditasyonu denetimleri başarı ile tamamlamış ve sertifika almaya hak kazanmıştır. Ocak 2015 de, akaryakıt sektöründe ISO 39001 Karayolları Yol Güvenliği sertifikası alan ilk akaryakıt şirketi Total Oil Türkiye olup, tüm binek ve nakliye araçlarını kapsamaktadır.

Akaryakıt

Total Oil Türkiye, 450’yi aşan istasyon dağıtım ağı, akaryakıtta %5,6’lık pazar payı ile Türkiye’nin 5. büyük akaryakıt şirketidir.

Türkiye dizel araç pazarının gelişmesinin önünü açan Eurodiesel gibi birçok ilkin öncüsü olan Total Oil Türkiye, üstün nitelikli katkılarla zenginleştirilen Excellium akaryakıt serisi ile tüketicilere kaliteyi ve üstün performansı bir arada sunmaktadır.

Daha güçlü ve daha etkin istasyon ağına sahip olmayı hedefleyen Total Oil Türkiye, istasyon yatırımlarına hızla devam etmektedir. Daha çok şehir içi ve prestijli projeler gerçekleştirmeyi amaçlayan Total Oil Türkiye, bu bağlamda büyük şehirlerde yeni istasyonlara imza atarak ve mevcut istasyonlarını yenileyerek hedefine sağlam adımlar ile ilerlemektedir.

LPG

350'ye yakın otogaz istasyon ağına sahip Total, ayrıca Dökme LPG hizmetini en iyi şekilde sunmaktadır.