16 Eylül - 31 Ekim 2019 tarihleri arasında, World üyesi TOTAL istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız 125 TL ve üzeri 4. akaryakıt ve otogaz harcamanızda, 17 Kasım 2019’a kadar kadar kampanyaya katılan TOTAL istasyonlarında akaryakıt ve otogaz alımında geçerli 30 TL’ye varan Yapı Kredi Total Puan hediye!

16 Eylül 2019 - 31 Ekim 2019 tarihleri arasında, ilk alışverişten önce kampanyaya katılmak üzere SMS gönderen ve kampanyaya katılan World Üyesi Total istasyonlarından tek seferde ve farklı günlerde 4 defa 125 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişi yapan, Yapı Kredi Bireysel kartı, Yapı Kredi Banka kartı ve Yapı Kredi Business kart sahibi müşteriler, 5 Kasım 2019 tarihinden itibaren akaryakıt ve otogaz alışverişinde kullanılmak üzere 25 TL değerinde Yapı Kredi Total Puan kazanacaktır. Word mobile uygulaması üzerinden kampanyaya katılan müşteriler, 25 TL’ye ek 5 TL, toplamda 30 TL değerinde Yapı Kredi Total Puan kazanacaktır. Bir müşteri kampanyadan en fazla bir kez faydalanabilir. Kampanya tanımları müşteri bazında yapılmakta olup ve her müşteri SMS ile katılmışsa en fazla 25 TL, World mobile uygulaması üzerinden katılmışsa en fazla 30 TL değerinde Yapı Kredi Total Puan kazanabilir.

Yapı Kredi Bireysel kredi kartı, Yapı Kredi banka kartı ve Yapı Kredi Business kart sahiplerinin kampanya katılımı için ilk alışverişten önce TOTAL yazıp bir boşluk bırakarak kart üzerindeki müşteri numaralarını SMS ile 4454’e gönderilmesi gerekmektedir. Gönderilen her bir SMS için GSM operatörleri tarafından 1 SMS karşılığı ücret tahsil edilmektedir.

Kampanya kapsamında işlemlerin Total marka tanımlı Yapı Kredi World Üyesi Total istasyonlarındaki Yapı Kredi POS terminali üzerinden yapılması gerekmektedir. Yapı Kredi Bireysel kredi kartı, Yapı Kredi banka kartı ve Yapı Kredi Business kart Yapı Kredi Total Puan’lar 5 Kasım 2019 tarihinde yüklenecektir. Yapı Kredi Total Puan’ların son kullanım tarihi 16 Kasım 2019 olup, kullanılmayan Yapı Kredi Total Puan’lar 17 Kasım 2019 tarihinde geri alınacaktır.

Aynı gün içerisinde yapılacak işlemlerden yalnızca biri kampanyaya dahil olacaktır. Kampanyaya Vakıfbank Worldcard’lar, Albaraka Worldcard’lar, TEB Worldcard’lar,Anadolubank Worldcard’lar ve Business TL Card dahil değildir, kampanya şartlarından faydalanamazlar. Kampanyaya Worldpuan ile yapılan alışverişler dahil değildir. Alışverişin iadesi durumunda kampanya geçersiz olacaktır.

World Business kartlar World mobile uygulaması kampanyasından faydalanamazlar. World Business kartlar için firma müşteri numarası altındaki tüm kartların yaptığı harcamalar için sadece bankanın belirleyeceği bir karta bir kez 25 TL değerinde Yapı Kredi Total Puan yansıtılacaktır.

Yapı ve Kredi Bankası A.Ş. ve Total Oil Türkiye A.Ş. kampanyayı durdurma ve kampanya şartlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Ayrıntılı bilgi için: www.demirorenpetrol.com.tr www.worldcard.com.tr www.tlcard.com.tr www.ykbticarikartlar.com'u ziyaret edebilirisiniz.

Kampanyaya Katılan Yapı Kredi World üyesi Total İstasyonları Listesi